FIND DEN SPROGUDDANNELSE, DER ÅBNER VERDEN OP LIGE PRÆCIS FOR DIG

Websiden 'Uddannelser med sprog' er nyttig for dem, der står foran at skulle vælge en videregående uddannelse i sprog og kultur. Der udbydes på landsplan over 50 bacheloruddannelser med fremmedsprog, som websiden giver et overblik over.

I websidens introduktion står:
Danmark er en aktiv deltager i den globaliserede verden, og danske virksomheder har brug for unge mennesker med stærke kompetencer i fremmedsprog. Vælger du en uddannelse med sprog, vil du have gode muligheder for at få job i erhvervslivet, hvor du f.eks. kan blive udsendt for en dansk virksomhed eller få ansættelse i en international virksomhed i Danmark, ligesom der er masser af jobmuligheder inden for eksportsektoren og i det offentlige.  

Hvis du har lyst til at åbne børn og unges blik for sprog og den globaliserede verden, kan du blive sproglærer i folkeskolen eller i gymnasiet. Danmark har nemlig brug for dygtige sproglærere, der kan hjælpe eleverne i skolen med at udvikle deres sproglige kompetencer og deres forståelse af andre kulturer, hvis vi fortsat skal kunne deltage aktivt i det internationale samarbejde.  

Under alle omstændigheder vil en uddannelse med fremmedsprog give dig udsyn og indsigt – sprog åbner verden op for dig.  

Du kan læse uddannelser med fremmedsprog i hele landet. På Danmarkskortet længere nede på siden kan du se, hvilke spændende uddannelser med sprog, der udbydes hvor. Du kan også lade dig inspirere til dit uddannelsesvalg gennem de 11 små videoer med studerende, der læser forskellige uddannelser med sprog.

Klik dig rundt på siden og find den sproguddannelse, der åbner verden op lige præcis for dig.
https://uddannelsermedsprog.dk/