SPROGLIGE UNDERVISNINGSFORLØB VIA EU-PORTALEN eTWINNING

731.000 lærere fra 200.000 skoler er tilmeldt EU-portalen eTwinning, der giver lærere fra omkring 45 europæiske lande mulighed for at komme i kontakt med hinanden. Her kan de kommunikere og lave forløb sammen på tværs af landegrænser.
eTwinning-portalen giver blandt andet mulighed for at dele billeder og videoer, og der er også mulighed for i real-time at arbejde med dokumenter eller at chatte. Ligesom det også er muligt at starte en videokonference.  

"Det giver rigtigt meget mening, at eleverne skal bruge sproget til at snakke med rigtige mennesker i et andet land. Lige pludselig handler det om, at de skal snakke engelsk, fordi der er en modtager, de kun kan kommunikere med på engelsk, og ikke bare fordi jeg siger, at de skal", siger Herle Sofie Gøtzsche Larsen, engelsk- og fransklærer på Gilbjergskolen i Gilleleje.  

Læs artikel af Sebastian Bjerril i Folkeskolen.dk, 5. november 2019.  https://www.folkeskolen.dk/942389/sproglaerer-bruger-eu-portal-til-at-lave-forloeb-med-klasser-i-udlandet?fbclid=IwAR0LhWt0tJDQGz4XKl6VfJVjeyO__DZDQWF2Qo3VFwxD6wWpfCFZGcEEY7E

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *